fbpx
Skip to content
retreat

Back in controle

Quinta da Romã - Moncarapacho, PT
31 augustus - 4 september

Krijg meer rust, vrijheid en controle

Je zou toch iedere dag willen opstaan met een heldere focus, een sterk zelfvertrouwen in jezelf en als iemand die daadkrachtig beslissingen maakt. Je ziet jezelf niet als een mislukking… Sterker nog; je weet dat je goed op weg bent met jezelf. Iedere dag weer.

Maar je zit jezelf in de weg. En je weet dat er meer voor jou in het leven is.

In de chaos van onze hedendaagse “gekte” is het steeds lastiger om alle ballen in de lucht te houden. Continu wordt je uitgedaagd om ”aan” te staan en mee te gaan in alle drukte van social media, gezin, werk, relaties of andere ”verplichtingen”. Het benauwd je en je smacht naar meer vrijheid en een gelukkig gevoel.

Een grote kans dat je vast zit in bepaalde patronen… En je gevoel zegt dat je toe bent aan verandering. Verandering in je baan, misschien je liefdesrelatie of überhaupt in de richting van je leven?

De kracht van deze retreat zit hem in het samenzijn met een groep like-minded personen. Het gevoel van het samenzijn is met elkaar verbinden, leren en ervaren. Een plek waar je diep in jezelf kan duiken. Waar niemand zijn problemen gek of raar zijn. Samen creëren we een set & setting om dieper in onszelf te duiken. Om samen ”back in controle” te komen.

De retreat is inclusief

Verblijf in een prachtige Quinta in Algarve Portugal – 5 dagen in een heerlijke bubbel midden in de natuur, trainen met honden, interessante Masterclasses en heerlijk eten. Krijg alle kennis om de controle (terug) te pakken! 

 • 4x overnachting luxe Quinta
 • 5x Ontbijt, lunch en diner
 • Welkomstgeschenk
 • Alle masterclasses
 • Auto tot beschikking indien beschikbaar
 • UNIEKE ervaring: Leer van de honden

Unieke Ervaring

Wij bieden jou een unieke ervaring. Een ervaring om nooit te vergeten. Op onze retreat gaan we samen met onze honden, jou helpen op weg naar de betere versie van jezelf. Zo leren ze je de ” 5 body motions”. 

Onze honden gaan jou spiegelen waardoor we snel tot de kern komen, waar jij tegen aan loopt. Dit laten ze zien door middel van lichaamstaal en gedrag. 

Is het confonterend? Ja dat kan het zeker zijn, maar iets oncomfortabel voelen is de weg naar verandering. Uiteraard begeleid ik (Nicolle) jullie stap voor stap in dit unieke proces en gaan we samen zorgen voor de ultieme leiderschap om de touwtjes in eigen handen te nemen. Ervaar hoe dit voelt en hoe krachtig je bent!

Deze retreat is voor jou als je:

 • Vindt je het lastig om bij je gevoel te komen? 
 • Je vind het leven stroperig aanvoelen, alsof je met een handrem door het leven gaat?
 • Wil je weer grip hebben op je werk, gezin, (liefdes) relatie etc.
 • Ben je onzeker of je de juiste actie onderneemt?
 • Overweldigd door het aantal keuzes?
 • Heb je last van burn-out klachten, paniek-angst aanvallen?
 • Of weet je gewoonweg niet meer hoe je de controle terug kan pakken?

Wat gaan we doen op de retreat?

Wij zorgen voor een onvergetelijke tijd, waarbij jij je totaal kan focussen op jezelf.

Wat is het programma van de retreat

Het programma houden we nog als een verrassing. Deze krijg je 2 weken voordat de retreat start binnen in je mailbox. Maar lees hieronder snel verder wat je gaat doen.

Dag 2 | Persoonlijk Leiderschap

Leer om de controle (terug) te pakken over jou leven. Waar heb jij de controle losgelaten? Waarom heb je deze controle losgelaten? Hoe voelt het als je weer controle hebt? Nicolle is de spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap. Om persoonlijk te groeien zet ze haar honden in om jou in te laten zien waar je tegen aan loopt. Honden oordelen niet, ze geven jou prachtige inzichten om persoonlijk te groeien. We gaan samen terug de natuur in, wandelen en voelen om weer in jou kracht te staan.

Dag 4 | In je kracht blijven staan

Leren je omgaan met jouw energie.Het staat synoniem voor de energie in jouw leven. Waar gaat je energie (bewust of onbewust) naar toe. Ons lichaam bestaat uit fysieke, emotionele, mentale en spirituele energie. Je leert oefeningen om uit je hoofd te komen. Je energie te veranderen of Je staat van zijn te beïnvloeden.
Ons lichaam is ons brein. Alles wat je denkt, voelt of ervaart is een fysieke ervaring. Veel van deze effecten sla je op in jouw lichaam. Trauma, angst en geloofsovertuigingen. Je kan aan iemand zijn fysieke houding zien of hij zelfverzekerd is. Aan iemand zijn stem hoor je of hij zichzelf gelooft. Onze angsten nestelen zich vast in ons lichaam. Sterker nog; je maakt jezelf wijs dat je het nodig hebt. Je bent verslaafd geworden aan je eigen destructieve patronen. Geen hocus pocus. Je gaat het zelf ervaren.

Dit is wat je specifiek leert

 • In je eigen kracht te staan
 • Leiderschap nemen over JOU leven
 • Ontlaad je lichaam van stress met ademhalings oefeningen.
 • Wie jij diep van binnen bent
 • Krijg inzicht in de angsten die je tegenhouden.
 • Wat zijn jouw belemmerende geloofsovertuigingen?
 • Wat is belangrijk voor jou?
 • Meer zelfvertrouwen over jezelf en waar je heen wilt.
 • Stap voor stap ontvang je een heldere visie over jouw toekomst.
 • Een diepere kijk op het vinden van je passie en missie.
 • Hoe jij de transmissie kan maken
 • Hoe controle te nemen

Vervoer

Tijdens de retreat zal 3 auto’s beschikbaar zijn om gebruik van te mogen maken. Mits dit niet het programma belemmerd. Indien je één van de autos mee wilt, moet je dit vooraf bij Nicolle melden.

Foto's en video's

Tijdens ons 5-daagse retreat zal er geregeld foto’s of video’s gemaakt worden. Indien je wenst om NIET op de foto of video te willen staan, kun je dit vooraf bij ons melden.

Wat maakt deze retreat uniek?

Wij zetten onze OERhonden in om jou te helpen bij de uitdagingen in het leven. Onze honden staan dichter bij de natuur dan dat wij mensen dat doen. Daarom kunnen ze ons heel veel leren over onszelf.

Dag 1 | Kennismaking

We zullen je warm verwelkomen met een heerlijk drankje. Op deze dag gaan we met iedereen kennismaken. Ook de coaches zullen vertellen wie ze zijn en wat ze gaan doen. We sluiten deze dag af met een hele bijzondere avond!

Dag 3 | Holistisch leven

Ontdek de principes voor een gelukkig leven.
Wat zijn de basisprincipes voor een gelukkig leven? Wat is “gelukkig zijn” voor jou? Waar sta je voor in dit leven? Welke mensen zijn belangrijk voor jou? Doe je op dit moment wat je leuk vind? Wat houdt je tegen? Marjolein is de spreker op het gebied van het leven vanuit je ware essentie. Ze heeft een opleidingsinstituut, boeken geschreven, podcast opgenomen etc. Gun jezelf het moeiteloos gelukkig zijn, en leef je leven vanuit je diepste wezen. Maak je dromen waar en geef vorm aan jouw levensmissie.

Dag 5 | Transformatie

Wees de betere versie van jezelf. We kunnen je nog veel informatie en handvaten geven van hoe jij de controle terug gaat pakken, maar zonder echt actie in te ondernemen, was dit gewoon een leuke bijkomstigheid en waarschijnlijk één van de vele dingen waarin je hebt geïnvesteerd. Gwenny gaat je helpen met de ontplooiing van ons ware potentieel. Een transformatie is de vlinder die lag te slapen in de rups 🦋

Waarom dit retreat?

Je hoeft niet meer te gissen naar de de stappen die je gaat nemen. Diep van binnen weet je deze namelijk al, maar wij helpen je op deze stappen te nemen.

Back in controle retreat gaat je naar de overgang van die volgende stap brengen en soms betekend dat, dat je achterlaat wat je niet meer nodig hebt.

Een NIEUWE start maken met datgene wat JIJ wilt…

Verblijf

Je verblijft in een super luxe Quinta (ofwel villa) in Algarve Portugal. Het verblijf is vlak bij stranden, winkels en natuur. We verblijven met z’n alle in dit prachtig huis. Het hoofdhuis beschikt over een grote keuken, 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer en een heerlijke woonkamer met openhaard. Er zijn twee andere bijgebouwen die meer privacy bied.

Ontbijt, Lunch en Diner

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je heerlijk kan ontspannen en genieten van de avontuur die je bent aangegaan. Hierdoor verzorgen wij ontbijt, lunch en diner die Michelle elke dag voor ons zal bereiden. Ze maakt heerlijke vegetarische en biologische gerechten. Allemaal boordevol vitamines en mineralen omdat we goed voor ons lichaam moeten zorgen!

Heb jij bepaalde dieet wensen, laat het ons weten!

 

BRRRR... We gaan het koud krijgen

IJSBAD Leer jezelf helen met de natuur. Dit onderdeel is het meerendeel van de mens vergeten. Het is de reden waarom ik zo ontzettend enthousiast ben om deze avontuur aan je mee wilt geven. Wij mensen zijn inherent zelfhelend en de natuur kan ons daarbij helpen. Waar wij op zoek zijn naar de verbinding met onszelf en de controle te hebben, groeien de honden ermee op. Voor hen is het van essentieel belang om connectie te herstellen, hervinden en te leren kennen. En veel van ons zijn het vergeten. 

OVER NICOLLE

Nicolle Ligtvoet is spreker in persoonlijk leiderschap, hondengedragdeskundige en ondernemer. Nicolle is deskundig op het gebied van mindset en persoonlijke groei. Al jaren is Nicolle gefacineerd door honden en hun gedrag. Waarom doet een hond wat hij doet? Wat heeft zijn gedrag te maken met gezondheid? Hoe heeft eten invloed op zijn gedrag? Met al deze vragen heeft ze kennis en ervaringen over honden verkregen. Zo ontdekte ze ook dat honden onze spiegels zijn. Door middel van lichaamstaal en gedrag kan een hond jou iets willen vertellen en iets leren. Honden volgen namelijk geen onstabiele leider. Je bent een leider of je bent het niet.

Als ervaringsdeskunidige kan Nicolle je als geen ander vertellen, hoe moedig je moet zijn om deze uitdaging aan te gaan met jezelf! Ze heeft als jong meisje veel meegemaakt en gezien hoe ”donker” het leven kan zijn.

Elke dag volgt ze haar intuitie, dromen en is vastbelsoten om haar missie ”honden en mensen weer in verbinding te laten zijn” te verweselijken.

De locatie

Waarom Portugal? Portugal staat voor mij heel erg voor vrijheid en rust.  En laat dit nou net 1 van mijn belangrijkste kernwaarden zijn. Net zoals verbinding. Elke keer als ik in Portugal ben, voel ik de verbinding met mezelf. Keer ik even naar binnen en luister ik naar wat mijn hart te zeggen heeft.

De stilte, de rust, het kristalblauwe water, de sfeer, zorgt ervoor dat ik telkens terug keer naar dit prachtige land. Een plek waar ik helemaal mezelf kan zijn. 

Dat terugkomen bij jezelf, dat gun ik jou ook. Zodat er weer ruimte ontstaat voor groei. En dus was er bij mij geen moment van twijfel om dit jaar de retreat in Algarve Portugal te doen.

 

Quinta da Roma, ligt in Moncarapacho, een kleine gemeente in het Zuiden van Portugal. De Quinta is heerlijk afgelegen, en heeft een fantastisch uitzicht, over de natuur. De Quinta ligt op slechts 25 minuten van de airport Faro en op 15 minuten van het strand.

Het huis is voorzien van een mooie buitenkeuken en een mega lange eettafel voor hele gezellige culinaire avonden onder de portugese zon.

Verder heeft het meerdere terrasjes om je even terug te trekken, en een prachtig zwembad.

Het huis is opgedeeld in 3 aparte verblijven. Het hoofdhuis met 4 slaapkamers, een verblijf met 2 slaapkamers en een verblijf met 1 slaapkamer.

De kamers hebben elk twee- eenpersoonsbedden en word gedeeld met andere deelnemer. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer.

Het verblijf met 1 slaapkamer bieden wij ook aan in het luxe pakket, waarbij je in  beschikt over een eigen badkamer, keukentje en kleine woonkamer en een slaapkamer. Hierdoor kan je tijdens je verblijf totale rust ondervinden door je zelf even terug te trekken van de groep. Let op! Ook dit verblijf moet je met één andere deelnemer delen.

 

Q & A

Ik ben bang voor honden, kan ik mee doen?

Ja natuurlijk kan jij mee doen! Dat is helemaal niet erg.  Ik (Nicolle) zal je bij deze avontuur helpen. Samen gaan wij deze angst onder controle krijgen en zorgen dat jij je weer confortabel voelt.

Wat gaat het mij opleveren?
 • Meer helderheid over je doel & visie.
 • Meer fysieke, mentale. emotionele en spirituele energie.
 • Loslaten van oude emoties.
 • Focus op de nieuwe toekomst.
 • Afscheid nemen van zaken in het verleden die je niet langer dienen.
 • Sturen op intelligentie, intuïtie en wijsheid.
 • Sterkere authenticiteit en integriteit.
 • Zelf-toepasbare (dynamische) meditaties.
 • In dagelijks contact zijn met je gevoel / gevoeliger worden.
 • Meer vertrouwen in jezelf en (liefdes) relaties.
Hoe zit het met het vervoer?

Wij beschrikken over autos die de hele retreat voor je klaar staan, mits deze worden gebruikt binnen het programma.

Het vervoer van en naar de airport moet je zelf regelen. De quinta ligt op 25 minuten van het vliegveld, dus je kan bij aankomst en vertrek ook makkelijk een taxi nemen. 

Hoeveel deelnemers doen er mee?

Er kunnen maximaal 10 vrouwen mee op deze retreat.

Kan ik een dag eerder komen of later weg gaan?

Ja dat is mogelijk. Een dag eerder of een dag later weggaan is mogelijk. Ik vraag dan € 50,- per persoon per nacht extra voor. Mocht je dit overwegen, laat het mij even weten.

Ik heb geen ervaring met honden, is dat erg?

Nee je hoeft helemaal geen ervaring te hebben met honden. Iedereen kan mee doen.

Is dit een zweverig gedoe?

Nee helemaal niet. Er worden wel meditaties gegeven. Deze leren je uit je hoofd te komen en in je lichaam. Je jezelf kan uiten zonder rem. Deze meditaties kunnen veel los maken en is zeer geschikt voor als je het lastig vind en  “teveel” in je hoofd zit.

Is deze retreat voor iedereen?

Nee je hoeft helemaal geen ervaring te hebben met honden. Iedereen kan mee doen.

Is deze retreat aftrekbaar?

Ja de gehele investering is aftrekbaar van de belasting. Voor eventuele vragen hierover, kan je altijd contact met mij opnemen.

Zal mijn werkgever deze retreat vergoeden?

Sommige werkgevers vergoeden deze retreat. Mocht je op het werk tegen bepaalde dingen aanlopen, is dit zeker de moeite waard om aan deel te nemen! Je leert hier goede leiderschapstechnieken en je komt terug om de controle weer terug te nemen.

Dagen tot het retreat

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Leven in het moment. Duidelijk aanvoelen wat jij wilt. Je voelt je eigenwaarde, je doelen. Je kan blijdschap, zelfvertrouwen en liefde GENEREREN op welk moment je wilt. In flow zal je de ervaren dat alles naar je toekomt.

 

Koop veilig je ticket

Indien je jouw ticket bestelt, wordt je doorgestuurd naar onze betaalpartner Chipta. Waarom? Op deze manier is je geld bij annulering door de toekomstige maatregelen beschermd. Indien een retreat geannuleerd dient te worden, kan je kiezen om naar een nieuwe datum te gaan of je geld terug te krijgen. 100% Gegarandeerd.
**Belangrijk: wij geven na annulering binnen 36 uur van de aangekochte tickets, 100% refunds. Annulering binnen 5 dagen, geven wij 60% refund. Verschuiven naar een volgend retreat is niet mogelijk. Alle verkopen zijn bindend.**

 

Twijfel je nog een beetje?

Maak gratis kennis, live of via ZOOM.

Dan kun je vrijblijvend even de sfeer proeven en kennismaken met mij als coach.

ligtvoetnicolle@gmail.com

Leer hoe jij in verbinding komt

Alle tips over en voor je hond 

Foto’s: Bionda Ligtvoet | cookies | privacy policy | contact | Nici’s Place | Tolheksbos 172 |2134 GD Hoofddorp | KvK: 58521992 | BTW NL | © 2012-2022